Хората в Стражица харесват Румен Павлов за кмет

Публикувано на ср, 23 Окт. 2019
1545 четения

Кандидатите на КП “БСП за България” посетиха фирма “Пименс” и представиха пред работниците платформата и идеите си за управление на община Стражица. От кмета Румен Павлов научихме, че всъщност екипът му е вече с готови проекти за саниране на 21 сгради. Следващото ръководство трябва само да изпълни вече готовите проекти. Той потвърди, че е загрижен за нуждите на хората и приоритетите, при скромния бюджет на общината, са за удовлетворяването на потребностите на големите групи жители, хората в неравностойно положение, за всички селища в общината, за образованието, детските градини, здравеопазването, социалните дейности, културата, спорта и всички останали дейности, които са нужни за подобряването на качеството на живот на жителите на общината.

В изказването си, председателя на общинския съвет Илиян Маринов подчерта, че в мандата си Румен Павлов е проявил нулев реваншизъм, не е уволнил никого от служителите назначени от предното ръководство и е осигурил условия за спокойна работа и възможно най-добро административно обслужване на гражданите. Също така отбеляза, че Общинския съвет в Стражица е решил данъците да са на минимума изискван от закона. Това, а и много други решения на кмета и общинските съветници в полза на хората, са белега на мъдрото и спокойно управление в изминалия мандат.

Работниците и служителите във фирмата спонтанно заявиха, че признават успехите на общинското ръководство. От друга страна, отбелязаха, че в ситуацията, в която се намира страната ни, управлението на общината е успяло да се справи с много проблеми и има желанието и мотивацията да продължи с начинанията си. За опонентите на КП “БСП за България”, мнението на персонала на фирмата сподели, че са малко пресилени обещанията им, но все пак са им дали възможност да представят идеите си, само защото такъв е принципът на демокрацията.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново