БСП-Павликени издигна номинацията на кмета инж.Емануил Манолов за втори мандат

Публикувано на ср, 29 Апр. 2015
202 четения

Градската организация на БСП издигна инж.Емануил Манолов за втори мандат като кмет на Община Павликени. Пленумът се проведе на 27 април и включваше запознаване на членовете с решенията на Националния съвет, свързани с местните избори, промените в партийния устав и механизма за вътрешнопартийно оценяване на дейността на кметовете. Пред актива градоначалникът направи пълен отчет за напредъка в изпълнението на управленската му програма по отношение на инфраструктурата и социалното дело.

„В този мандат Община Павликени е управлявана от принципите на експертността“, каза инж.Манолов и подчерта, че за разлика от много негови колеги в страната, не е направил политическа чистка в администрацията след встъпването му в длъжност.

„В управлението на Общината има морал“, каза инж.Манолов.

Градоначалникът описа подробно всички инфраструктурни проекти, които се изпълняват в Павликени. Похвали се чуха в залата за обновения градски стадион, новите междуселищни пътища, изграждащата се градска пречиствателна станция и новооткритите социални заведения за деца.

Общинският председател инж.Дончо Дончев обяви номинацията на инж.Манолов за втори мандат като кмет на Община Павликени.

С призив към присъстващите се обърна и бившият депутат от региона Милка Христова. Тя обобщи в писмото си успехите на Павликени, категорично обори спекулациите, че има амбиции към кметския пост и обяви „пълната си подкрепа за компетентността и работливостта на инж.Емануил Манолов“.

Положителната си оценка за напредъка в Павликени сподели и народният представител Мариана Бояджиева от „БСП лява България“. „Аз съм горда с постигнатото от екипа на Павликени. Като гледаме днес създаденото, се убеждаваме, че когато хората се трудят, имат амбицията да създават и имат подкрепата на съгражданите си, добрите неща се случват“, каза Бояджиева. Тя подчерта, че инж.Манолов се вписва в разписаните от партията критерии за изборност със своите делови и професионални качества, усърдието, трудолюбието и уменията да решава проблемите на Общината.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново