Близо 100 участници ще се включат във втори шахматен турнир в Лясковец

Публикувано на пт, 18 Ян. 2019
91 четения

Шахматен турнир за „Купа Лясковец“ ще се проведе за втори път в Лясковец. Той се организира за втори път е под патронажа на кмета д-р Ивелина Гецова. Още с прохождането си миналата година, спортната надпревара се превърна в международен турнир.

И тази година, освен участници от шахматни клубове в страната, ще се включат също и гости от Турция, Македония и Русия. Организатори на спортното събитие са Община Лясковец, със съдействието на шахматен клуб „Асеневци“, Велико Търново и новооснования лясковски клуб “Лясковец”.

Турнирът е в два дни – 19 и 20 януари 2019 година в комплекс „Лесопарка“ над Лясковец. Наградният фонд е 1000 лева, като са предвидени и много специални предметни награди и медали – златни, сребърни и бронзови, както и купи и парични награди.

Вторият турнир под егидата на кмета на Лясковец ще събере на едно място близо 100 участници, като откриването е на 19 януари от 11:15 часа, а награждаването е в неделя – 20 януари от 17:30 часа в “Лесопарка”. В съревнованието ще се включат и най-добрите лясковски деца от ШК “Лясковец”.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново