Стъки излиза на “Уембли Арена” утре под звуците на “Боят настана”

Публикувано на пт, 15 февр. 2013
477 четения

Станислав Недков излиза срещу британеца Том Уотсън утре на “Уембли Арена” в Лондон. Там Стъки ще защитава реномето си на непобеден досега боец на ринга. Изборът на Недков за музикално оформление падна на “Боят настана”, под чиито звуци той ще излезе за мача.
Стъки има забележителните 12 победи от 12 мача в ММА, а в битките в UFC също продължава да е без загуба. Преди две години великотърновецът разби в Бразилия местния любимец Луис Кейн, а през ноември в FUEL TV 6 срещна друг бразилец – Тиаго Силва. След два рунда на превъзходство той загуби от близо 10 кг по-тежкия съперник, но впоследствие резултатът от двубоя бе анулиран, защото бразилецът даде положителен тест за марихуана.
Том “Kong” Уотсън е бивш шампион от английската ММА организация, а статистиката му е 15 победи и 5 загуби. В дебюта си в UFC през есента той направи много силен двубой срещу Брад Тавареш и загуби със съдийско решение, но нападателният му стил му спечели симпатиите на публиката.
Станислав Недков смени категорията си за двубоя, като слезе в средна категория. “По принцип знаем, че английските фенове са много ентусиазирани по време на спортни състезания и много здраво подкрепят своите любимци и се очаква наистина атмосферата в “Уембли Арена” да бъде наелектризирана. Аз обаче винаги излизам за победа, без значение какви са прогнозите!”, заяви Станислав Недков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново