Ясен е водачът на „Възраждане“ за В. Търново

Публикувано на пн, 20 февр. 2023
1499 четения

Станислав Стоянов отново ще води листата на “Възраждане” за 4 МИР – В. Търново за предстоящите парламентарни избори на 2 април. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов в София.
Станислав Добринов Стоянов бе начело на листата за областта и на последните парламентарни избори. Той е възпитаник на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, където завършва приложна лингвистика с френски и испански. Бил е кандидат за народен представител, като през 2021 г. бе водач на листата в Разград и осми в листата във Варна.
Лидерът Костадин Костадинов ще е водач на листите във Варна и в 25-и многомандатен избирателен район (МИР) в София. Николай Дренчев също ще води две листи – в Ловеч и в 23-и МИР – София. Адвокат Петър Петров ще води листите в Монтана и 24-и МИР – София, Стоян Таслаков ще е начело на листите в Пазарджик и Пловдив област. Ангел Георгиев ще е водач на листите в Пловдив град и Смолян, а Цончо Ганев ще води в Бургас и в Благоевград. Очаква се утре листите на формацията да бъдат официално регистрирани в Районните избирателни комисии.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново