Топлофикация Велико Търново започна ремонт от 1 август за 1 месец. Съобщи го нетрадиционно

Публикувано на ср, 12 авг. 2020
225 четения

Топлофикация Велико Търново обявиха по нестандартен начин лятната си ремонтна програма. От дружеството решиха да уведомят своите абонати чрез малък подарък, който им поднасят в знак на извинение за неудобството, което ще им създадат по време на ремонтните дейности. Разпространява се картичка с мото “Повече светлина от Топлофикация Велико Търново”, придружена с ключодържател с лампичка, който е един жест от страна на топлофикация към абонатите.
От дружеството планират ремонтните дейности да продължат от 1 август до 1 септември, като за този период ще бъде преустановено подаването на топлинна енергия за битова гореща вода. Предвидено е извършване на планови ревизии и планови ремонти на основни съоръжения по преноса на топлинна енергия към всички клиенти на територията на гр. Велико Търново.
“Решихме да направим скромен подарък за нашите абонати чрез картичката “Повече светлина от Топлофикация Велико Търново”. За периода на ремонта сме предвидили подмяна на магистрални топлопроводи по топлопреносната мрежа. Поднасям своите искрени извинения на търновци, но нека знаят, че ремонтът е инвестиция в техния комфорт! Необходимо е търновци да проявят търпение, за да ни дадат възможност да извършим необходимите дейности, за да гарантираме топлината в техните домове през зимните месеци! Рехабилитационната програма е инженерно решение в полза на комфорта на търновци! Ангажирам се, че нашите екипи ще работят усилено и съвестно и ще дадат всичко от себе си топлата вода да бъде възстановена по-рано!” – заяви инж. Зъбов, изпълнителен директор на Топлофикация Велико Търново.
Инж. Зъбов подчертава, че основното, което са заложили при разработването на ремонтната програма, е, че изолират цялото трасе на малки участъци. По този начин, ако се случи авария през зимата, ще могат да спрат топлоподаването в малък периметър и по този начин няма да е спряно топлоподаването в цял квартал, а ще работят в малка зона.
Директорът отправи апел към търновци да подходят с разбиране, подчертавайки, че превенцията трябва да бъде навременна и именно тя е важна за обезпечаване на топлоподаването в бъдеще.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново