Театър “Бонини” представя “Нашата голяма френска сватба” на сцената на МДТ “К. Кисимов” във Велико Търново

Публикувано на ср, 23 май 2018
458 четения

Театър “Бонини” представя “Нашата голяма френска сватба” на 19 юни от 19 ч. на сцената на МДТ “Константин Кисимов” във Велико Търново

Режисьор: Асен Блатечки
Художник: Антония Попова
Преводач: Добринка Стефанова

Участват: Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов / Евгени Будинов, Евелин Костова / Рада Кайрякова, Христо Бонин

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.
Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.
Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция.
Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на МБАЛ ”Надежда”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново