ЕНЕРГО-ПРО проведе информационна кампания в училища за кариерно развитие в сферата на Енергетиката

Публикувано на вт, 22 май 2018
149 четения

В края на учебната година ЕНЕРГО-ПРО провежда информационна кампания за бъдещо професионално развитие в енергийния сектор. Целта е запознаване на ученици с начините за кандидатстване в професионалните гимназии и възмож-ностите при избор на професия след дипломиране.

През изминалата седмица специалисти Човешки ресурси в ЕНЕРГО-ПРО, съв-местно с учители от Професионалната гимназия по електротехника и електрони-ка “М. В. Ломоносов“, посетиха основни училища в град Горна Оряховица. Ком-панията поддържа дългогодишни отношения на сътрудничество с Професио-налната гимназия в града и ежегодно разчита на обучени кадри за попълване на открити свободни позиции в Електроразпределение Север. Под формата на въ-веждащ брифинг и презентации специалистите запознаха седмокласниците с дисциплините и естеството на изучавания в гимназията материал и дадоха при-мери за успешна реализация след завършването й.

Сред специалностите, които гимназията в Горна Оряховица предлага, „Електро-обзавеждане на производството“ и  „Електроенергетика“ отговарят най-точно на изискванията за работа в електроразпределителното дружество. Завършването им дава реална възможност както за професионално обучение в рамките на стаж в компанията, така и за професионална реализация на постоянна позиция в Електроразпределение Север.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново