Звезден блясък при откриването на новия „Fitness & Spa-Club17“

Публикувано на чт, 26 апр. 2018
10283 четения

В светското събитие на пролетта се превърна откриването на най-новия фитнес във Велико Търново – “Fitness & Spa-Club17”. Той е собственост на Рени и Бедри Рюстемови, които са брат и сестра. За откриването на комплекса пристигнаха топ моделът и телевизионна водеща Николета Лозанова и фитнес инструкторът и специалист по здравословно хранене Биляна Йотовска, мениджърът на “Етър” Краси Балъков, зам.-кметът проф. Георги Камарашев, който не пропусна да отбележи, че семейство Рюстемови са сред най-големите благодетели на спорта в старата столица и винаги са готови да помогнат. Звездната вечер уважиха и много приятели на строителните предприемачи Ася и Рейхан Рюстемови, собственици на фирма “Рей Би Ас Стройекспорт” ЕООД.

Комплексът е направен по проект на Рени, която е архитект, и идеи на брат й Бедри, който като футболист е обиколил много красиви места по света.

“Fitness & Spa-Club17″ е разположен на площ от 1750 кв.м. Той разполага със зали за кардио и силови упражнения, където с клиентите ще работи Йордан Димитров. Обособена е и специална зала за бокс. В своя спортен и спа център Рени и Бедри са отделили и място за пилатес, йога и канго джъмпс. Един път в месеца Биляна Йотовска ще идва от София, за да прави консултации на всички желаещи.

„Fitness & Spa-Club17” разполага с парна турска баня, джакузи и сауна. Басейнът в комплекса е с дължина 11 метра. В комплекса има още снек-бар с протеинов бар, както и детски кът. Работното време на центъра, който се намира на ул. “Козлодуй” 29, ще е от 7.30 часа сутрин до 22.00 часа вечер, без почивен ден.

Весела КЪНЧЕВА

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново