Румен Стоянов остава начело на “Академик” и при изпадане

Публикувано на пт, 11 апр. 2014
282 четения

Румен Стоянов ще остане начело на “Академик” (Свищов) и при изпадане на отбора от “Б” в Северозападната “В” група. Стоянов е спечелил подкрепата на кмета на дунавския град Станислав Благов с усърдната си работа, който е готов да удължи кредита на доверието.
“Имам пълен кредит на доверие от г-н Благов и ръководството на клуба. Готвим се за предстоящите 7 мача, след това допълнително ще се уточнява, но сме се разбрали да работим дългосрочно”, коментира Румен Стоянов.
При гостуването на водача “Марек” наставникът направи доста промени в основния състав. “Играта в Дупница ми дава надежда. Хората, на които гласувах доверие, са млади, но го оправдаха. Дебют направи Веселин Васев, който е юноша на “Пирин” и после е минал през частния “Оскар” (Сф), а в Свищов е от зимата. Целта е да направим правилния избор на хора”, добави Стоянов.
В събота от 17:00 ч. “Академик” приема “Монтана”, който е четвърти в класирането. След наказание се завръща опитният Радослав Бачев, контузени играчи няма. Ако има отсъстващи, то ще е по треньорска преценка, заявиха от клуба.
“Монтана” е добре комплектован отбор, но ще се опитаме да ги победим. Все още имаме теоретични шансове да се спасим. Важното е да играем добре. Продължавам да смятам, че отборът ни има потенциал, но досега не сме показали нищо от това, което умеем. Надявам се да бъдем мотивирани в събота срещу “Монтана”, каза още Румен Стоянов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново