Пеещ фотомодел от Малта идва във В. Търново за “Сребърна Янтра”

Публикувано на чт, 14 Сеп. 2017
83 четения

Пеещият фотомодел и актриса Кристъл Елюл, която е много популярна в Малта, ще пристигне във Велико Търново за 15-ото издание на Международния конкурс “Сребърна Янтра”. Красавицата ще води групата от островната страна по време на престижния форум. Кристъл работи като фотомодел и лице на различни кампании и събития в своята страна. Сред последните ѝ медийни изяви са връчването на Малтийските спортни награди и наградите на Футболния съюз на острова. Тя е и сред звездите в популярния сериал “Klassi Ghalina”.
“Ръководството на “Euro Stars Festival” – Малта, който вече седем години си партнира със “Сребърна Янтра”, реши този път да повери нашия тим за Велико Търново на Кристъл. Тя има огромното желание да се занимава с продуцентска работа. Млада и амбициозна е, помага много в организацията и провеждането на фестивала във Валета. Сигурен съм, че опитът от конкурса във Велико Търново ще бъде много полезен за нея”, сподели директорът на “Euro Stars Festival” Мартин Дегабриеле, който е голям приятел на старата столица и България.
Едва седемгодишна Кристъл излиза за първи път на сцената, но не с микрофон в ръка, а с китара. Майка ѝ я записва в музикалната школа в родния град в класа по класическа китара. Пълният курс на обучение и изпитите по теория и практика завършва с пълно отличие. Три години по-късно Кристъл започва занимания по пеене. От тогава са и първите ѝ участия в детски мюзикъли, музикални конкурси и фестивали. Има определен афинитет към поп и рок музиката, като по-често търси комерсиалния eлемент в песните. Междувременно преминава обучение в различни курсове по актьорско майсторство, моделстване и танци.
На 18-годишна възраст има големия шанс да представи в нарочна радиопрограма новите имена в модерната малтийска музика. Не закъснява и поканата от телевизията – поверяват ѝ секция “Тийнейджъри”, в която интервюира най-популярните малтийски диджеи и банди.
Златина ДИМИТРОВА

Пътни строежи - Велико Търново