Затвориха стадионите за публика

Публикувано на чт, 29 окт. 2020
95 четения

Колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито да се провеждат без публика от 29 oктомври за две седмици (до 12 ноември). Това е посочено в най-новата заповед на здравния министър професор Костадин Ангелов, с която се въвеждат нови мерки срещу разпространението на коронавируса.
“Изключение се допуска за международния турнир по тенис Sofia Open 2020, като настаняването на зрителите е най-малко през две седалки”, пише още в заповедта.
При това положение футболните мачове в родния футбол на този етап остават без публика. Същото важи и за всички останали спортове, които са на открито и закрито.
В този период “Етър” има два мача – гостуване на “Ботев” (Враца) в понеделник, 2 ноември, и домакинство на “Арда” следващата неделя, 8 ноември от 12:30 ч. Хандбалният “Етър-64” пък трябва да приеме в дерби от първенството в събота от 17:00 ч. в Двореца на културата и спорта шампиона “Бъки” (Габрово), но и този мач ще бъде без публика по трибуните.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново