Затварят улиците около стадиона в неделя за мача с “Левски”

Публикувано на чт, 12 Окт. 2017
312 четения

Специален пропускателен режим ще има и за мача между “Етър” и “Левски”, който е в неделя от 17:30 ч. След успешните игри на “виолетовите” в Първа лига и огромния интерес към мача с ЦСКА, на който дойдоха близо 10 000 зрители, се очаква не по-малък интерес и за двубоя с другия гранд “Левски”. Билетите са в предварителна продажба още от вторник в офисите на ОП “Спортни имоти” и на “Царевград Търнов”, както и на касата до Спортния диспансер.
В неделя от 10:30 ч. ще бъдат затворени за движение всички улици около стадион “Ивайло”. Всички каси за продажба на билети ще бъдат отворени от 15:30 ч., тогава се отварят и входовете на стадион “Ивайло”, съобщи административният директор на “Етър” Страцимир Тинчев.
Както и в предишния мач, южният сектор ще бъде отреден за феновете на гостите. Там ще бъде разположена публиката на “Левски”. Касата на южния сектор ще бъде отворена за продажба на билети в неделя още от 14:00 ч. Всички билети в деня на мача ще бъдат на цена 8 лв., толкова ще са те и за феновете на гостуващия отбор.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново