Ясна програмата за първенствата на юношите и децата в зоната

Публикувано на чт, 5 Сеп. 2019
89 четения

Осем отбора ще участват в първенството на юноши старша възраст “А” група в Зона “Велико Търново”. Пет от тях са от нашата област, а другите три – от Габровска област. Надпреварата стартира на 18 септември. В първия кръг “Етър” гостува на “Чардафон” в Габрово, “Академик” (Свищов) приема “Локомотив” (Г. Оряховица) в регионално дерби, “Янтра” (Полски Тръмбеш) посреща “Локомотив 1927” (Дряново), а “Севлиево” е домакин на “Трявна”.
“Етър” е единственият клуб от областта, който ще има тим в зоналната група U15. Съперници на “виолетовите” в нея са отборите на “Бдин 1923” (Видин), “Ботев” (Враца), “Спартак” (Плевен), “Монтана”, “Литекс”, “Спартак 1919” (Плевен) и “Янтра 2019” (Габрово). Същите тимове, без габровския и ловешкия, ще участват и в зоналния шампионат на Футбол 11.
На 8 септември стартират групите на Футбол 7 и Футбол 9, които през този сезон ще се състезават без класиране. При по-малките на 8 септември започват двойките: “Алекс ОК” (Шемшево) – “Лато” (Алеково), “Спарта” (Самоводене) – “Болярчета”, “Академик” – “Чумерна”, “Локомотив” (ГО) – “Долна Оряховица” и “Ботев” (Дебелец) – “Павликени”. Групата на Футбол 9 също е само от отбори от област В. Търново, като тук те са осем. Така на старта ще почиват “Локо” (ГО), “Академик”, “Лато” и “Болярчета”. Мачовете са “Ботев” (Дебелец) – “Павликени” и “Белица 2017” (Килифарево) – “Етър”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново