“Янтра” и “Етър” откриват обновения стадион “Христо Ботев”

Публикувано на чт, 11 Ное. 2021
441 четения

В 13:00 часа на 13.11.2021 г. (събота) ще се състои официалното откриване на стадион “Христо Ботев”, гр. Габрово. След откриването на стадиона отборите на “Янтра” (Габрово) и “Етър” ще изиграят приятелска среща помежду си.
Входът е свободен. Ще се допускат лица само със зелен сертификат (ваксина, ПСР тест, антигенен тест). Зелен сертификат не се изисква за лица под 18-годишна възраст. Ако някой няма зелен сертификат, пред входа на стадиона ще има мобилна лаборатория (специално за събитието), в която може да се направи антигенен тест на цена 10 лв.
Феновете на “Етър” са добре дошли, като те ще влизат от входа, който е срещу ДКЦ-1.
След неделния мач в Пловдив срещу “Марица” футболистите на “Етър” бяха пуснати в почивка. Тя бе продиктувана от сгъстения цикъл двубои, изиграни от тима – 6 срещи за 14 дни. Селекцията на Веселин Великов възобнови вчера тренировъчния процес. След контролата в Габрово “виолетовите” започват подготовка за срещата на стадион “Ивайло” с Литекс (Ловеч) от 18-ия кръг, която ще бъде на 19 ноември (петък) от 14:30 ч.
“Етър” ще бъде без защитника си Николай Дичев в следващото домакинство срещу “Литекс” от първенството на Втора лига. Бранителят бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС заради натрупани картони за 1 мач и 75 лв. глоба. В същото време обаче ловчанлии ще бъдат без двама наказани – Джейхан Зайденов отнесе санкция за 3 мача, а Илиян Капитанов – за 1 среща.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново