“УдарникЪ” отстъпи на троянския “Дрийм тийм”

Публикувано на пт, 20 ян. 2023
82 четения

Младият отбор на “УдарникЪ” не успя да спре победната серия на троянския “Дрийм тийм” в Българската баскетболна лига “Б” група – Център.
Великотърновци отстъпиха с 51:68 в мач от 13-ия кръг на първенството, който се проведе в зала “Орловец” в Габрово. Троянци дръпнаха в резултата още в самото начало, като на полувремето водеха с 28:43. Силната им игра продължи и през третата част, а въпреки спечелената последна четвъртина “УдарникЪ” не успя да се доближи достатъчно в резултата и така се оформи крайното 51:68. За великотърновци най-резултатен бе Преслав Гачков с 15 точки в актива си, а Ивайло Александров добави 11 точки и 13 борби. За “Дрийм Тийм” Венцислав Кукенски се отчете с 23 точки.
Другият великотърновски тим “Гочита” се наложиха над “Canes” с 87:48. Евгени Иванов и компания победиха и в четирите части, като на полувремето водеха с 35:16 и крайният изход бе ясен. Ангел Ламбев бе най-резултатен за “гочитата” с 23 точки, Симеон Стойчев вкара 18 т., а Евгени Иванов се отчете с 14 т. и 15 борби. Следващият кръг ще се проведе на 21 януари във Велико Търново.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново