“Чумерна” разби “Владислав” на неутрален терен

Публикувано на вт, 27 Ное. 2012
154 четения

Мачът се игра в Лясковец, тъй като “Владислав” (Джулюница) изтърпява тежко наказание от лишаване от домакинство за 7 мача. От това по най-добрия начин се възползва “Чумерна” (Елена), който взе разгромна победа с 6:0.
Тя обаче не дойде толкова лесно. До 32-ата минута резултатът беше нулев с възможности и за двата отбора. Чак тогава Никола Костов бе изведен от техничаря Георги Донев и стреля в мрежата – 0:1. Добре познати имена бяха замесени и при втория гол. Бившият играч на “Академик” (Св) Пламен Панайотов центрира към Цветомир Малаков, но в стремежа да пресече топката доскорошният играч на “Локо” (ГО) Игор Бакьов си вкара автогол.
В 63-ата минута Пламен Панайотов с отличен рейд заби и третото попадение, а отново той асистира на Цецо Малаков за 0:4. Гошо Донев пък стана автор на петия гол. Гостите решиха да си направят мача още по-интересен, като на вратата застана Пламен Панайотов, а стражът Петко Ганчев излезе да играе напред. И двамата се проявиха – първо Панайотов изби с крак удар на Иван Гинов, а в 80-ата минута Петко Ганчев с хубав изстрел от пеналта вкара за 0:6.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново