“Челси” (Вързулица) възроди своя тим

Публикувано на чт, 10 сеп. 2020
326 четения

Емблематичният отбор на “Челси” (Вързулица) е възстановен след 9-годишно прекъсване и подновява участието си в областните групи. Тимът е включен в състава на Северната областна група, потвърдиха от Зоналния съвет на БФС – В. Търново.
“От 2011 година нямахме отбор, но отново се организирахме и започваме участие! Домакинските ни мачове ще бъдат в с. Овча могила, което е на 20 км от нашето село. Благодарим на зам.-кмета на Община Свищов Илиян Венков, както и на кметството на Овча могила, които ни разрешиха да домакинстваме там”, заяви председателят на клуба Иван Иванов.
Още първият кръг на новото първенство предлага интригуващо дерби. За да може да бъде ползван стадионът, в програмата на ЗС на БФС двата отбора от Овча могила и Вързулица ще домакинстват в последователни уикенди. Така още първият кръг на 19 септември от 17:00 ч. предлага интригуващия мач “Пробив” (Овча могила) – “Челси” (Вързулица), а във втория кръг на 26 септември е местното дерби на “Челси” срещу съседите от “Устрем” (Масларево) на стадиона в Овча могила.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново