“Студентите” отстъпиха с 0:2 в Свищов

Публикувано на вт, 26 мар. 2019
99 четения

Младият състав на свищовския “Академик” не успя да излъже опитните футболисти на “Ботев” (Луковит) и отстъпи у дома с 0:2. Гостите действаха внимателно, не оставяха шансове в атака на “студентите” и чакаха своя момент, за да наклонят везните в своя полза.
Така се стигна до 57-мата минута, когато грешка в централната част на терена им позволи да овладеят топката и да организират контра в разредената отбраната на “студентите”. Петър Иванов остана сам срещу вратаря на домакините и вкара за 0:1.
Второто попадение падна по сходен начин, като отново защитата на “Академик” бе пробита през центъра и Атанас Василев се разписа в 77-мата минута.
“Слаб мач на целия отбор. Не направихме нищо от това, което работим на тренировките. Не създадохме чисто положение в атака, отправихме само далечни удари и имахме няколко разбърквания в наказателното поле на “Ботев”. Съперникът ни дебнеше и се възползва още от първата ни грешка, за да открие резултата”, коментира играещият старши треньор на “Академик” Стефан Трайков.
В неделя свищовлии гостуват на “Павликени”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново