Вратарят Александър Димов напуска “Локо” (ГО)

Публикувано на чт, 20 юни 2013
262 четения

Вратарят Александър Димов – Пантерата засега е единственият футболист, напуснал горнооряховския “Локомотив”, съобщи старши треньорът Димитър Печикамъков. Още преди седмица от клуба поискаха от играчите на последната сбирка преди лятната пауза да обявят дали остават в отбора за следващия сезон, като поясниха, че ако даден състезател има предложение от отбори от професионалния футбол, няма да се пречи на развитието му.
На срещата само Димов със стопроцентова сигурност е обявил, че напуска. Засега не е ясно къде смята стражът да продължи кариерата си. Така в момента “Локо” (ГО) остава само с младия вратар Пламен Христанов и ще се търси играч за този пост.
“Любо Генчев в момента е в Англия и се надяваме да се върне. Голмайсторът Тихомир Кънев също засега е тук. Още една седмица ще изчакаме решението на тези, които се двоумят”, заяви Печикамъков. Треньорът сподели, че ако се запази пролетният състав на “Локомотив”, нещата ще са добре. Дали ще има новопривлечени, зависи от броя на напускащите.
Всичко дължимо на играчите е изплатено, на последната сбирка са били изчистени и последните суми. Конкретна дата за началото на подготовката още няма, но при положение, че първенството на Северозападната “В” група започва на 11 август, първата тренировка ще бъде в началото на юли, добави Димитър Печикамъков.
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново