“Pump Fake” е лидер в Аматьорска баскетболна лига

Публикувано на пн, 28 ян. 2013
248 четения

Отборът на “Pump Fake” е едноличен лидер в класирането след изиграване на срещите от четвъртия ден в Аматьорска баскетболна лига, която се провежда във В. Търново. Броят на участващите състави достигна 10, съобщи един от организаторите й Данаил Киров. Участниците са между 16 и 39 години. Форматът е отворен и организаторите се надяват да привлекат още тимове. Мачовете се играят в сряда от 20,30 ч. и в събота от 13 ч. Крайният срок за записване в лигата е 2 февруари. След това ще бъде определена и датата, от която ще започнат плейофите и финалите. Лигата е във формат 3х3 и срещите се провеждат по правилата на ФИБА за него. В студеното време освен безплатна минерална вода за всички участници организаторите осигуриха и чай и кафе като подкрепящи напитки.
До момента са изиграни 58 мача. “Pump Fake” оглавява класирането с 27 точки (13 победи и 1 загуба). След тях в подреждането са “Не мога” с 23 т., “Jump Around” – 21 т., “Примати” – 18 т., “Тurnover” и “ Гочита” със 17 т., “Вихър” – 16 т. , “Змейовете” – 14 т., “Тошко Алексиев” – 8 т. и “Ветераните” – 4 т.
Лидер при реализаторите е Данаил Киров от “Pump Fake” с 57 т., средно по 9,50 т. Николай Михайлов от тима на “Не мога” е втори с 45 т., трети е Стилиян Димитров (“Тошко Алексиев”) с 44 т.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново