“Павликени” надигра с 3:2 “Вихър” (Славяново)

Публикувано на вт, 27 юли 2021
77 четения

В Павликени едноименният тим надигра с 3:2 “Вихър” (Славяново) в контрола. Герой за домакините стана Йордан Петев Йорданов, който реализира и трите гола. Радостта от успеха беше помрачена от контузията на нападателя Мартин Ширтев. Гостите пък претендираха за незачетен гол.
В 25-ата минута Благовест Ленков се пребори за топката и подаде на Ангел Боев, който шутира в мрежата, но реферът не зачете попадението. Десетина минути преди почивката Ширтев центрира, Симеон Иванов стреля, славяновският страж изби, но при добавката на Петев стана 1:0.
Вихърци започнаха бойко второто полувреме, но Йордан Петев попари надеждите им за изравняване на резултата с шут от границата на наказателното поле в 55-ата минута – 2:0. По идентичен начин той оформи своя хеттрик в 65-ата минута.
Секунди по-късно Ширтев беше фаулиран и напусна терена с обърнат глезен. Треньорът на “Павликени” Мартин Кръстев започна със смените. Само за 5 минути между 70-ата и 75-ата с попаденията на Десислав Русев и Ивайло Иванов гостите намалиха на 3:2.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново