“Павликени” и Димитър Тодоров се разделиха, Мартин Кръстев води тима през новия сезон

Публикувано на ср, 16 юни 2021
386 четения

ОФК “Павликени” и старши треньорът на представителния тим Димитър Тодоров се разделиха по взаимно съгласие. Специалистът бе четири години начело на тима, като през първия сезон го класира на 12-ото място в Северозападната Трета лига, през следващите два на пето, а в последното първенство павликенчани са осми.
“Запазвам хубави спомени от работата си в Павликени. Не съм се пестил, работил съм с отговорност и желание. Поех отбира в лошо състояние, успях да го стабилизирам и да тръгнем нагоре. През отминалото първенство почти до края имахме възможност за по-предно класиране, но в крайна сметка останахме осми”, коментира Димитър Тодоров.
Млад треньор ще води павликенския тим през новия сезон. Това е Мартин Кръстев – Куршума. През миналата есен той бе начело на “Локо” (Дряново), а преди това е работил с брат си Петър Кръстев в “Янтра” (Габрово).
Мартин Кръстев има 10 сезона в ОФК “Павликени”, като е бил играещ помощник на Илия Пендов и Милен Петков. На този етап е ясно, че ще има напускащи футболисти, планира се подготовката да започне на 5 юли.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново