“Мис А” и “Браво” стигнаха до днешния финал в Павликени

Публикувано на чт, 17 ян. 2013
235 четения

Отборите на “Мис А” и “Браво” стигнаха до финала и ще си оспорват първото място на завършващия днес футболен турнир в Павликени. Златни, сребърни и бронзови значки, както и купи и парични премии ще получат призьорите в надпреварата на закрито.
От 17:30 ч. в спортната зала в града е срещата за 3-4 място, която ще противопостави отборите на СОУ “Бачо Киро” и “Тотитранс”, а от 18:30 ч. започва финалът мeжду съставите на “Мис А” и “Браво”.
Много емоции и оспорвани битки предложиха полуфиналните срещи, които се изиграха във вторник.
“Браво” победи с 2:0 “Тотиранс” и стигна до финала. Добре познатият нападател и лидер сред голмайсторите на турнира Иван Златков вкара единия гол, а другият бе автогол на Владимир Дечев от съперниковия тим. Най-много емоции за публиката в залата обаче предизвика един мощен шут по топката към тавана, при който кълбото се заби зад един от климатиците и остана там, а мачът бе доигран с друга.
В другия полуфинал “Мис А” надигра СОУ “Бачо Киро” с 6:4 в истински голов трилър. Хеттрик вкара Иван Иванов от спечелилия тим, като по този начин се намеси в битката за голмайсторския приз. Два гола добави Веселин Генчев, а един ­ Стилиян Иванов. Головете за загубилия отбор вкараха Йордан Рачев и Йордан Йорданов, които се разписаха по 2 пъти.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново