“Локо” (ГО) завърши подготовката с победа

Публикувано на пн, 2 авг. 2021
261 четения

“Локомотив” (ГО) завърши лятната подготовка с победа 2:0 в Свищов. “Академик” беше съперник в последната проверка на “железничарите” преди старта на новото първенство в Трета Северозападна лига.
Двубоят започна вихрено за горнооряховци и още в 4-та минута Димитър Байдаков подаде към Георги Колев, който отбеляза, но попадението беше отменено заради засада. Иван Генов от пряк свободен удар в 10-ата минута подложи на напрежение вратаря на “Локо” Ивайло Петков, който се справи със ситуацията. Удари на Красимир Гавазов и Георги Колев, озовали се на стрелкови позиции, бяха спасени от вратаря на “студентите” Виктор Владимиров. През тази първа част “черно-белите” водеха играта предимно в половината на домакините и подложиха на натиск своя съперник, но така и не успяха да реализират своите положения.
През второто полувреме в игра за двата отбора се появиха всички резервни футболисти. В 60-ата минута Георги Колев изведе напред “Локомотив” (ГО) след точно изпълнен 11-метров наказателен удар. Али Ахмет отбеляза красиво попадение в 66-ата минута на мача за 0:2, а с пропуски се отличиха Явор Генчев и Георги Колев.
В събота локомотивци трябва да започнат сезона с гостуване на “Първа атомна” (Козлодуй) в първия кръг, но съперникът е пред отказване от участие и ще се чака решението на Зоналния съвет на БФС.
“Локомотив” (ГО): Петков, Копаранов, Иванов, Илиев, Ахмед, Гавазов, Велчев, Генчев, Колев, Цачев, Байдаков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново