“Локо” (ГО) загуби с 0:3 от “Созопол” при дебюта на новия треньор Мечев

Публикувано на пт, 18 ян. 2019
142 четения

Горнооряховският “Локомотив” стартира контролите си от подготовката в първия мач на новия си старши треньор Красимир Мечев със загуба 0:3 от играещия в Югоизточната Трета лига “Созопол”. Проверката бе в Стара Загора на изкуствения терен от комплекса “Трейс арена”. Тя трябваше да е в Мъглиж, но заснеженият терен не позволи нормални условия за игра.
На вратата бе Николай Банков, а пред него Станимир Андреев, Михаил Минков, Тихомир Трифонов, Мартин Николов, Веселин Васев, Александър Попов, Жак Пехливанов, Димитър Юруков, Тодор Бакърджиев и Тони Иванов. Още в 6-ата минута Уилфред Гримо вкара за съперника – 0:1, като резултатът не се промени до почивката. След почивката Мечев пусна останалите налични футболисти. Липсата на стиковка и на игрова практика си пролича и “Локомотив” инкасира нови два гола. Отново Уилфред Гримо вкара за 0:2 в 65-ата минута. И в двете ситуации французинът се разписа след самостоятелни акции. Две минути преди края на мача Стефан Стойнов оформи финалното 0:3.
Следващата контрола за горнооряховци е гостуване на 20 януари на елитния “Локомотив” (Пловдив), а три дни след това гостуват и на “Ботев” (Пд).
Още едно ново попълнение пристигна в тима – това е нападателят Иван Колев, който идва от “Ботев” (Враца). Слуховете, че има търкания между “Локомотив” (ГО) и Бедри Рюстемов, който напусна “черно-белите” през есента на 2018 г., са неверни, обяви официалният сайт на клуба. Ръководството на ОФК “Локомотив” (ГО) и лично президентът Георги Бижев пожелават успех на Бедри Рюстемов в новия му клуб “Хебър” (Пазарджик), пише клубният сайт.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново