“Локо” (ГО) срещу “Ботев” (Козлодуй), ОФК “Павликени” гони място в средата

Публикувано на пт, 28 февр. 2014
853 четения

Халфът Нико Петров е сред новите попълнения на “Локо”.

С домакинство срещу “Ботев” (Козлодуй) започва полусезона водачът в Северозападната “В” група “Локомотив”. Мачът е в неделя в Горна Оряховица, а съдия е Н. Петров с помощници Маринов и Драгнев. През паузата локомотивци подсилиха селекцията, като взеха Нико Петров, Тодор Стоев, Атанас Фиданин и руснака Виталий Савченко. Отборът бе напуснат от халфа Димитър Димитров и Лъчезар Русев.
В проверките “железничарите” записаха успехи над “Бенковски” (Бяла) с 2:0 и “Кубрат” с 2:1, равенства с юношите до 19 г. на “Литекс” и “Спартак” (Пл) по 1:1 и загуба от “Светкавица” с 2:1. Афишираната още в началото на подготовката цел пред отбора е първо място и влизане в “Б” група.
“Павликени” пък стартира с домакинство на “Бдин”, като мачът ще се играе в Лесичери. Целта пред отбора е измъкване от зоната на изпадащите и място в средата на таблицата. Нов треньор – Илия Пендов, и осем нови играчи дойдоха през паузата. Това са вратарят Румен Русев, халфовете Мартин Методиев, Бисер Стоянов, Емрах Шабан и Светослав Йорданов, нападателите Веселин Тисовски, Стефан Гинчев и Димитър Кушев. Илия Пендов подчерта, че ще разчита на опитните състезатели Генчо Стефанов, Иван Златков, Красимир Николаев и Мартин Кръстев, които да подкрепят младите.
В контролите “Павликени” направи 4 победи и 2 равенства с голова разлика 18:2, макар и срещу по-скромни отбори. Илия Пендов е изключително доволен от подкрепата на обществеността и общинското ръководство в Павликени, които стоят твърдо зад отбора.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново