“Локо” (ГО) привлече Гьонов и Кузманов

Публикувано на пн, 5 окт. 2020
230 четения

Двама нови футболисти привлече горнооряховският “Локомотив”. Един от вече наложилите се юноши, който напусна отбора заради неразбирателство в щаба, отново се връща при “железничарите”. Това е Момчил Кузманов, който беше първият юноша от местната школа, намерил място и сред мъжете. Впоследствие той остана за дълго време извън основната група и дори беше напуснал отбора, но по личното настояване на спортно-техническия директор Георги Иванов – Геша отново е с черно-белия екип.
Междувременно “Локомотив” привлече и Румен Гьонов от “Царско село”, като и двамата бяха на разположение за снощния мач със “Струмска слава” от деветия кръг на Втора лига.
Румен Гьонов е роден на 09.05.1992 година и играе на позицията защитник. Гьонов е юноша на “Германея” (Сапарева баня). Играл е за отборите на “Германея” (Сапарева баня), “Витоша” (Бистрица) и “Царско село”. Румен Гьонов през сезон 2019/2020 е бил футболист именно на “Царско село”.
Момчил Кузманов е роден на 30.11.2002 година, играе на позицията полузащитник. Кузманов е юноша на ОФК “Локомотив” (ГО). Играл е в школите на “Локо” (ГО), “Литекс” и “Лудогорец”, а още и в “Рот-Вайс” (Ерфурт, Германия), “Локомотив” (ГО) и “Севлиево”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново