“Локо” (ГО) остана без треньор и без петима основни играчи, но взе първата си победа

Публикувано на пн, 28 сеп. 2020
154 четения

“Локо” (ГО) остана без треньор и без петима основни играчи. Старши треньорът на “Локомотив” (ГО) Милчо Сирмов напусна тима. От клуба не съобщават причините за раздялата, като само обявиха: “ОФК “Локомотив” (Горна Оряховица) и старши треньорът Милчо Сирмов се разделиха по взаимно съгласие” и му благодарят за положения труд, като му пожелават успех в предстоящите начинания.
Веднага след това стана ясно, че си тръгват и петима основни футболисти – Атанас Ташолов, Иван Вълчанов, вратарят Ивайло Василев, Пламен Тенев и Иван Винков. За тях също не бяха дадени подробности, като съобщението е, че се разделят по взаимно съгласие и им се пожелава успех.
Последните информации от клуба бяха, че след проваленото Общо събрание, след което “Локомотив” (ГО) остана без ръководство, се очертава реална финансова криза в клуба, който по думите на досегашния му президент Иво Димитров ще доиграе сезона само с юноши. Тимът бе на последно място във Втора лига, но се измъкна от него, след като спечели при гостуването на “Витоша” (Бистрица) първата си победа за сезона, и то на чужд терен. Тимът бе воден от Георги Иванов – Геша, а като треньор бе записан Марин Байчев. Едва три бяха резервите поради многото проблеми, но и домакините се явиха само с юноши. Под проливния дъжд мачът отиваше към 0:0, когато в 89-ата минута Джунейт Яшар бе съборен и последва дузпа за локомотивци, която Владислав Мирчев превърна в крайното 0:1.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново