“Локо” (ГО) насрочи контролите

Публикувано на чт, 14 февр. 2013
232 четения

Горнооряховският “Локомотив” направи здрава селекция преди пролетния полусезон.

Горнооряховският “Локомотив” насрочи проверките си от предсезонната подготовка. В събота от 14 ч. “железничарите” приемат състава на “Две могили” в първа контрола тази година. На 23 февруари (следващата събота) те са домакини и на “Бенковски” (Бяла). На 26-и връщат визитата в Бяла, а на 2 март – в Две могили.
“Първенството в Северозападната “В” група се подновява чак на 24 март, така че ще имаме цели два месеца за подготовка. За следващия месец ще насрочим още 3-4 приятелски срещи”, заяви старши треньорът Димитър Печикамъков.
Добрата новина от клуба е, че селекцията върви с пълна пара и всички обявени досега футболисти вече са на линия и тренират с отбора. Сигурно е оставането на халфовете Антоний Балъков и Димитър Димитров, на вратаря Александър Димов – Пантерата, на Любомир Генчев, който за пръв път ще играе заедно с брат си Явор Генчев. С “Локомотив” продължава да тренира и голмайсторът на “Б” група за 2011 г. Тихомир Кънев, чието оставане също е много вероятно.
Най-новото име е на защитника Даниел Панайотов, който преди време вече игра за горнооряховския тим и сега се завръща отново. Със сигурност треньорът Печикамъков няма да разчита на вратаря Стоян Петков, който е отишъл да работи в чужбина.
В момента “Локо” (ГО) разполага точно с 20 футболисти, които ще обличат раирания екип през пролетния полусезон. Отборът води тренировки в Горна Оряховица, като в зависимост от времето ползва или терена, или тренировъчното игрище. Целта е максимално предно класиране. Първият мач е на 24 март като гост срещу лидера в групата и основен кандидат за влизане в професионалния футбол “Локомотив” (Мездра).
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Пламен ИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново