“Локо” (ГО) без четирима за гостуването в Мездра

Публикувано на пт, 15 окт. 2021
115 четения

Горнооряховският “Локомотив” гостува на съименика си от Мездра в 11-ия кръг на Северозападната Трета лига. Мачовете от кръга са утре от 16:00 ч. “Железничарите” са втори с равни точки със “Спартак” (Пл), който е домакин на “Левски-2007”.
Сериозни кадрови проблеми изникнаха в “Локомотив”. Полузащитникът Димо Атанасов е с контузия в глезена. Партньорът му в средата на терена Александър Узунов е с травма на ръката, халфът Красимир Гавазов страда от разтежение. Бранителят Десислав Пенев пък получи травма в глезена на тренировка. Почти сигурно въпросните четирима остават извън полезрението на треньора Марин Байчев за мача.
Добри новини обаче има за треньора на втория отбор на “Етър”. Николай Катъров вече ще може да разчита на почти всичките си футболисти. Защитникът Иво Ганев е възстановен от травмата в глезена, халфът Денислав Георгиев пък вече забрави за проблемите с адукторите. Единственият, който още доста време ще е извън строя, е наскоро счупилия крак полузащитникът Траян Димитров. Етърци имат тежко гостуване в Славяново срещу местния “Вихър”. Останалите три отбора от областта са домакини – “Павликени” приема “Дреновец”, “Академик” (Свищов) – “Севлиево”, а “Янтра” (П. Тръмбеш) – “Ювентус” (Малчика).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново