“Локомотив” продължава без победа, привлече Радо Байчев и Петко Цанков

Публикувано на пн, 31 авг. 2020
101 четения

“Локомотив” продължава да е без победа в новото първенство на Втора лига. В петия кръг горнооряховчани, които са на последно място в групата, приеха на своя стадион “Литекс” (Ловеч). Двата отбора предложиха равностоен и оспорван футбол, без особени качества, но пък с достатъчно заряд, но така и не успяха да си отбележат гол.
На треньорската скамейка бе новият спортно-технически директор Георги Иванов – Геша, но и неговият опит на помогна за спечелване на първа победа.
Междувременно клубът привлече централния нападател Радослав Байчев и десния полузащитник Петко Цанков. Байчев е добре познат, играл е вече в “Етър” и “Локо” (ГО) и е син на шампиона Мирослав Байчев. После мина през “Севлиево”, “Спартак” (Пл), “Литекс” и “Созопол”.
Петко Цанков е на 24 г. и е юноша на “Черно море” (Варна), после е играл за “Черноморец” (Балчик), “Витоша”, “Берое” и “Дунав”. Байчев и Цанков дебютираха като титуляри в мача срещу “Литекс”, но и това не се оказа достатъчно. “Локо” (ГО) е последен с две ремита и 3 загуби, а на 12 септември гостува на един от лидерите “Кариана” (Ерден).

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново