“Локомотив” (ГО): “Няма да си даваме лиценза”

Публикувано на чт, 25 юни 2015
144 четения

“Локомотив” (ГО) няма да си продава лиценза или да се обединява с някого, заявиха от горнооряховския клуб по повод на писанията, че може да се прелее в Локо (Сф), ако пък клубът на Николай Гигов даде лиценза си на ЦСКА.
“Ако някой иска да ни помага, добре дошъл. Но да местим седалището на клуба или пък да го преименуваме – това е абсурд и дори няма как да се обсъжда такъв вариант. Да оставим настрани, че клубът е общински и ще трябва становището на Общината и че сроковете за такова обединение са невъзможни. Категоричната нагласа на ръководството е, че нямаме желание да правим нов клуб. Ако Гигов остане без отбор и иска да ни помага, няма да му затворим вратата. Дори се надяваме, че скоро ще се появи сериозен спонсор и за нашия отбор. Но само това – няма да се продаваме, за да спасяваме някой друг”, категоричен бе Михаил Ченков, който заедно с Николай Цачев представляват клуба след напускането на президента Бончо Генчев.
Нов президент на “Локомотив” (ГО) вероятно ще бъде избран в края на юли или началото на август, след като се свика Общо събрание на клуба. В момента вървят преговори с футболистите за подписване на нови договори. Постигнато е принципно съгласие с повечето играчи от стария състав. Тези, които още мислят, ще трябва да кажат своето да или не до края на седмицата.
Най-вероятно Янаки Смирнов няма да остане в отбора. Агентите му усилено търсят нов клуб от елита или в чужбина и с визитката, която си изгради в “Локо” (ГО), едва ли ще е трудно да му се уреди по-класен отбор, коментира бъдещето на голмайстора на “Б” група Михаил Ченков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново