“Локомотив” (ГО) удари в Радомир, президентът и управата напускат

Публикувано на пн, 15 Апр. 2019
251 четения

Горнооряховският “Локомотив” продължава силното си представяне в последно време в първенството на Втора лига. Възпитаниците на треньора Красимир Мечев записаха четвърта победа в последните си пет мач, като в 24-ия кръг надиграха “Струмска слава” с 1:0 при гостуването си в Радомир.
Единственият гол падна в 39-ата минута, когато се разписа Иван Колев. До края промяна на резултата така и не последва и “черно-белите” се прибраха с трите точки. Есенният мач между двата тима също завърши с един гол разлика за горнооряховци, като съперникът пропусна дузпа в края, както и да се добере до равенство.
Победата затвърди “Локомотив” на временното седмо място във втория ешелон. Горнооряховци имат 34 точки и изпреварват с 2 т. “Локо” (Сф) въпреки победата му в Ерден. В следващия кръг на 20 април локомотивци приемат “Литекс” (Ловеч).
“Локо” (ГО): Християн Славов, Атанас Фиданин, Иво Харизанов, Иван Пенев, Михаил Минков, Мартин Сандов (75 Тихомир Трифонов), Красен Трифонов (88 Мартин Николов), Стивън Славков, Жак Пехливанов, Иван Колев (66 Александър Попов), Тони Иванов.
Междувременно президентът на клуба Георги Бигев е депозирал оставката си. Тя не е свъзрзана с представянето на отбора, като Бижев призна, че е по лични причини. Очаква се до няколко дни той да излезе с повече информация както за работата през изминалата година, така и за мотивите за оттеглянето си.
Оставката му ще бъде разглеждана на Общо събрание на клуба, насрочено за 13 май от 18 ч. в Зала 1 на Общината. Оказва се обаче, че оставка е подал и целият Управителен съвет, като ще трябва да се избира нова клубна управа. Обявлението за събранието вече е обнародвано в Държавен вестник и в дневния ред са включени отчет за приходите и разходите на клуба и дейността на Управителния съвет в периода 1 юни 2018 – 12 май 2019 г.; приемане на оставката на председателя на УС, както и приемане на решение за оставка на членовете на Управителния съвет; избор на нов председател и нов Управителен съвет. При липса на кворум събранието ще се проведе в същия ден и при същия дневен ред от 19 часа.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново