“Локомотив” (ГО) обърна “Загорец” от 0:2 до 3:2

Публикувано на пт, 22 ян. 2021
90 четения

Горнооряховският “Локомотив” обърна като гост “Загорец” с 3:2, след като губеше в резултата с 0:2. Втората проверка на “железничарите” от подготовката им за пролетния полусезон се изигра на стадион “Загорец” в град Нова Загора.
“Загорец” започна двубоя ударно и след грешка в защитата на локомотивци доскорошният капитан на “Етър” Иван Стоянов се озова сам срещу Христов и още във 2-рата минута отбеляза за 1:0. В 20-ата минута Пламен Иванов покачи резултата на 2:0, отново след неразбирателство в защитата на гостите. Шест минути по-късно Хардалов можеше да отбележи за 3:0, но ударът му срещна напречната греда.
С пропуски за “черно-белите” през тази първа част се отличиха Митев, Яшар и Мирчев. В 36-ата минута след нарушение срещу Стефанов беше отсъдена дузпа, а от бялата точка Влади Мирчев не сгреши и намали на 2:1.
През второто полувреме в игра за домакините се появиха всички футболисти, записани в тимовия лист. Георги Иванов извърши само две промени, като на мястото на Христов се появи Чаушев, а на мястото на Иванов влезе Бакърджиев.
Младият Тодор Бакърджиев, който е продукт на детско-юношеската школа на ОФК “Локомотив” (ГО), се включи отлично и изигра много силно полувреме. Футболистите на Георги Иванов изиграха много силни втори 45 минути и успяха да победят.
В 75-та минута след подаване на Бакърджиев към Митев, Владислав Мирчев отбеляза за 2:2. Своя хеттрик централният нападател Владислав Мирчев оформи в 85-ата минута на мача за крайното 2:3.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново