“Локомотив” (ГО) би с 6:2 дублиращия тим на “Етър”

Публикувано на пт, 22 Ное. 2019
230 четения

С 6:2 победи “Локомотив” (ГО) дублиращия отбор на “Етър” в контрола, запълваща празнината в първенството. Мачът се изигра на стадиона в Долна Оряховица. Старши треньорът Милчо Сирмов имаше възможност, както и в предишната контрола срещу “Ботев” в Пловдив, да даде шанс на всичките си футболисти.
Резултатът бе открит от Димитър Байдаков още в началото на мача. Нападателят на гостите проби и прехвърли вратаря на “железничарите” Василев. Веднага след това домакините изравниха чрез Калоян Стефанов – 1:1.
Жак Пехливанов отново изведе домакините напред в 10-ата минута, а до края на първото полувреме Георги Янев и Георги Колев се разписаха за “Локомотив”.
Отново Байдаков намали за 4:2 в 46-ата минута, след като бе изведен пред центъра на отбраната на горнооряховчани и стреля край вратаря им.
Малко след това локомотивци пропуснаха дузпа, спасена от Цватомир Цанков, който пази за “Етър-2” в този мач. После обаче Кристиян Райчев в 65-ата и Иван Сиротич в 84-тата оформиха победата на “Локо” (ГО) на 6:2, като междувременно етърци също пропуснаха възможности да направят загубата по-почетна.
Дублиращият отбор на “Етър” води убедително в класирането на “А” областната група, като натрупа 7 победи и едно реми и има 22 точки. След него са “Янтра” (Полски Тръмбеш) и “Ресен-2012” с по 16 т., като до края етърци имат мачове точно с тези два отбора. В неделя от 14:30 ч. те приемат тръмбешчани, а седмица по-късно в отложен мач гостуват в Ресен.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново