“Левски” (Стражица) продължава да води

Публикувано на вт, 23 Апр. 2013
183 четения

Водачът в таблицата на Юг “Левски” (Стражица) очаквано спечели гостуването си на “Владислав” (Джулюница). Стражичани се наложиха с 2:1 и продължават да опазват първото място с актив от 35 точки. Всичко в мача бе решено още в началото с два бързи гола на Александър Цонев. Той откри в 12-ата минута, а седем минути по-късно направи резултата 0:2. Чак в 68-ата Ради Стайков върна едно попадение за домакините.
“Чумерна” бие в Добри дял
Минимална, но важна победа спечели отборът на “Чумерна” при гостуването си в Добри дял. Домакините от “Вихър” са последни в класирането на Южната “А” областна група и досега имат само едно реми и нито една победа от 16 мача.
Единственият гол за еленчани падна в 34-ата минута, когато точен бе Адем Шабан и това попадение бе с цената на трите точки.
Голям екшън в Лозен
“Лозен” би с 1:0 “Ресен-2012” с гол на Бисер Блажев в 57-ата минута. Мачът обаче бе белязан от здрав екшън в края, когато стана масов бой и само намесата на жандармерията потуши нещата. 20 жандармеристи и полицаи пазеха реда, но искрата избухна след последния сигнал на Г. Давидов. Играч на “Лозен” показа среден пръст на публиката на гостите и Христо Монин от Драганово удари спонсора на гостите Димитър Димитров. Стана голямо меле и накрая полицията задържа за 24 ч. Монин и Павел Гицов от гостите, който не игра в мача поради контузия.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново