Визитата на Пол Скоулс насрочена за 11 октомври

Публикувано на пн, 16 мар. 2020
65 четения

Визитата на легендата на “Манчестър Юнайтед” Пол Скоулс във В. Търново вече е с нова насрочена дата – 11 октомври т.г., съобщиха организаторите. Както “Янтра ДНЕС” съобщи, планираното за 28 март посещение се провали заради предприетите мерки против разпространението на коронавируса. Пол Скоулс напълно разбира ситуацията и съдейства за организацията на нова дата за среща, заяви Емил Йорданов.
В крайна сметка е било решено идването да бъде пренасрочено за 11 октомври от 16:00 ч. в ДКС “Васил Левски”. Датата явно не е случайна – миналата есен на 11 октомври във В. Търново гостуваха ветераните на “Манчестър Юнайтед” за мач с шампионския тим на “Етър”, завършил при резултат 4:1 за “червените дяволи” пред близо 4000 зрители.
Организаторите обявиха важни новини във връзка със закупените за 29 март билети. Феновете имат възможност да върнат закупени билети и да получат паричната им стойност. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– С кредитна карта: трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– С наложен платеж или по банков път: зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
– Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
Важно е да се знае, че вече закупените за 29 март билети ще важат и за 11 октомври и който желае, може да ги запази и да разчита на същото настаняване и за есенната среща с Пол Скоулс.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново