“Етър” застана зад треньора Росен Кирилов

Публикувано на чт, 10 окт. 2019
191 четения

“Виолетовите” приемат ЦСКА-София на 25 октомври

Треньорска рокада в “Етър” на този етап няма да има, съобщиха от клубната управа. След трите поредни загуби и неубедителната игра на отбора напоследък се заговори за възможна промяна. В края на последния мач срещу “Локомотив” (Пд) част от публиката започна да скандира “оставка”, а из медиите дори се завъртяха имената на Христо Янев и Ивайло Петев като възможни наследници на Росен Кирилов.
Клубната управа проведе заседание, след което ръководството на “Етър” отчете незадоволителното представяне на отбора в последно време и коментира причините за това. Същевременно е било взето решение да се застане зад старши треньора Росен Кирилов и неговия щаб.
“На заседание на Управителния съвет на “Етър Велико Търново” след направен обстоен анализ на ситуацията с незадоволителното представяне напоследък на представителния отбор се взе решение – подкрепя треньора Росен Кирилов и неговия щаб”, бе оповестено в официалния сайт на клуба.
“Етър” приема в следващото си домакинство ЦСКА-София на 25 октомври на стадион “Ивайло”, стана ясно след решение на Спортно-техническата комисия на БФС. Мачът е в петък от 19:45 ч., точно преди деня за размисъл и предстоящите избори за местна власт.
От БФС публикуваха пълната програма до края на ноември. След паузата в първенството тази седмица на “виолетовите” предстои гостуване в Русе на “Дунав”. То е на 18 октомври (петък) от 20:00 ч. Това е и последният мач от първия дял на първенството, след което до края на 2019 г. предстоят още няколко кръга от второто завъртане.
След гостуването на “Дунав” и домакинството на ЦСКА-София за етърци предстои още един тежък мач – гостуване на столичния “Левски”. Двубоят е на 1 ноември (петък) от 19:45 ч. на стадион “Георги Аспарухов”. После “болярите” приемат “Черно море” на 9 ноември (събота) от 12:30 ч. После етърци гостуват в 18-ия кръг на “Ботев” (Пловдив) на 25 ноември (понеделник) от 15:00 ч.
До края на годината те ще имат още три мача, чиито точни дати не са уточнени – домакинство на “Славия”, гостуване на “Царско село” и завършват полусезона с мач у дома срещу “Ботев” (Враца) около 14 декември. Пролетният полусезон стартира на 15 февруари с гостуване на “Берое”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново