“Етър” започва серия от три поредни гостувания

Публикувано на пн, 15 Апр. 2019
134 четения

Серия от три поредни гостувания започва за футболистите от “Етър” в безсмисления до голяма степен формат от мачове за 7-14 място. В двете четворки още след редовния сезон “Етър” и “Ботев” (Враца) и съответно “Славия” и “Локо” (Пд) се откъснаха толкова много и е почти сигурно, че това ще са отборите, които ще играят плейофите за 7-ото място.
След победата над “Верея” и ремито с “Ботев” (Вр), за етърци предстоят последователни гостувания на “Витоша”, “Верея” и във Враца. Първото е днес от 20:00 ч. на стадиона в Бистрица, главен съдия е Неделчо Гаджалов от Пловдив. 3-4 точки са необходими в оставащите 4 мача на етърци, за да си гарантират и на теория първото място в четворката.
От “Етър” предпочетоха да не правят изявления преди мача. Красимир Балъков заяви само, че абсолютно всички футболисти са здрави и ще има достатъчен избор за групата от 18 имена. След наказание се завръща и опитният Иван Стоянов, така единственият отсъстващ остава защитникът Крум Стоянов, който има да изтърпява още 1 мач наказание.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново