“Етър” започна подготовка, двама нови тренират с тима

Публикувано на вт, 8 ян. 2019
184 четения

Подготовка за пролетния полусезон започна “Етър” вчера. Началото бе със задължителните медицински прегледи, а от 15 ч. треньорският щаб изведе футболистите за първата тренировка, която бе бягане на стадион “Ивайло”.
Двама нови футболисти се включиха в заниманията, но още не са подписали договори с клуба. Това са централният нападател Милчо Ангелов, който идва от “Славия”, и защитникът Илия Джамов, бивш футболист на “Локо” (Пд), който есента бе в “Добруджа”. Със сигурност ще има и още играчи, но тепърва ще се разбере на кои от тях “Етър” ще предложи договор. Пълна яснота трябва да има до десет дена, тъй като на 17 януари отборът заминава на лагер в Анталия и групата трябва да е оформена.
Милчо Ангелов е на 24 години, висок 184 см, юношески и младежки национал. Играл е в “Черноморец”, “Литекс”, ЦСКА и “Славия”, като в края на годината се раздели с “белите”, за които има 27 мача и 3 гола. Илия Джамов пък е 20-годишен, висок 185 см, син е на Димитър Джамов. Играл е за юношите на ЦСКА и “Кристъл Палас” в Англия, миналата пролет бе в “Локо” (Пд), а есента – в “Добруджа”, с които има 11 мача и 1 гол.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново