“Етър” взе Михаил Минков, още търси централен защитник

Публикувано на ср, 15 Юли 2015
407 четения

“Етър” още търси опитен централен защитник в селекцията си за новото първенство, съобщиха от клуба. В момента 25 футболисти (плюс извиканите няколко юноши) водят подготовка с “виолетовите” под ръководството на новия старши треньор Мартин Дойчев. Вчера етърци сутринта и следобяд тренираха в Самоводене.
От “Банско” бе привлечен 22-годишният централен бранител Михаил Минков, който, въпреки че е набор 1993 г., вече има мачове в “А” и “Б” група с “Видима-Раковски”, после във втория ешелон с “Калиакра” и “Банско”. Освен него обаче ще се търси опитен стопер след напускането на Милчо Макенджиев и Емил Копаранов. Последният вече е в състава на “Добруджа”.
Вчера на стадион “Ивайло” дойде бившият капитан на етърци Тихомир Трифонов, но той в момента лекува контузия, получена в последния му мач в “Хасково”. Засега всички дошли футболисти водят подготовка, а след преценката по време на контролите някои от тях ще бъдат отпратени или преотстъпени на други клубове.
На 18 юли (събота) е и първата домакинска проверка на “виолетовите”. Те приемат в Дебелец от 18:00 ч. влезлия в професионалния футбол “Дунав” (Русе). После предстоят спаринги и със “Септември” (София), “Трявна”, “Розова долина” (Казанлък) и “Академик” (Свищов).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново