“Етър” в решаваща битка срещу “Славия”

Публикувано на чт, 23 май 2019
203 четения

“Етър” излиза в решителен мач срещу “Славия” за класиране на седмото място, което дава право на бараж срещу “Левски” за участие в Лига Европа. “Виолетовите” загубиха с 1:0 първия мач в столицата, но са категорични, че нищо още не е решено за крайния изход. Двубоят е днес от 20:00 ч. на стадион “Ивайло”, а главен съдия е добре познатият Никола Попов. Асистенти на Попов са Станимир Илков и Мирослав Желев, четвърти съдия Станимир Тренчев, а съдийски наблюдател – Константин Писков.
“Дано успеем да отбележим 2-3 гола и да обърнем резултата. Въпреки загубата гледаме напред и дано отстраним “Славия” в реванша. Ние вкъщи сме много силни и с помощта на нашите фенове се надявам да ги излъжем и да постигнем целта”, заяви защитникът Крум Стоянов.
До последно ще се изчака дали капитанът Георги Сърмов ще бъде готов за игра. Той пропусна първия мач поради контузия, като надеждите са да успее да излезе за реванша. Със сигурност обаче срещата пропуска поради контузия халфът Никола Колев, както и трайно контузените Иван Петков и Ерик Почански.
“Етър” призова великотърновските фенове за масова подкрепа в рещаващия реванш. “Публиката винаги е била нашият 12-и играч, с нея зад гърба си футболистите се чувстват много по-вдъхновени да дават всичко от себе си. Чакаме ви на стадион “Ивайло” в най-важната битка за великотърновския футбол!”, призоваха от клуба.
Цената на билетите остава непроменена – по 6 лв. за всички. Те бяха пуснати в предварителна продажба от вчера. Днес касата до Спортния диспансер ще работи от 9 ч. до края на срещата. В 18 ч. отварят за продажба на билети и втората каса от северната страна, както и тази от южната – предназначена за гостуващите фенове. Паркингът пред стадиона трябва да бъде освободен от автомобили. В 18:30 ч. отварят и входовете на стадиона за мача.
Това със сигурност е последният мач на стадион “Ивайло” за главния мениджър Красимир Балъков, който от юни поема националния отбор. Очаква се след мача Балъков да бъде официално изпратен от ръководство и публика, като всеобщите надежди са това да стане с победа и подобаващо настроение.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново