“Етър” стартира пролетта с надежди

Публикувано на пт, 14 Февр. 2020
176 четения

С надежди за точки стартира пролетния полусезон “Етър”, който в неделя от 12 ч. гостува на “Берое”. Целта пред “болярите” е 7-10 място, което ще избегне баражите за оставане в елита.
“Понаруши ни се подготовката след прибирането в България заради метеорологичните условия. Но направихме последната контрола. Надявам се отборът да е готов и физически, и психически за първия мач. Освен трайно контузения Хубчев всички футболисти са здрави и готови за игра”, коментира старши треньорът Петко Петков.
Той бе категоричен, че “Етър” тръгва с надежди за успех в Стара Загора. “Не деля мачовете на лесни и трудни, във всеки един мач, от който може да се взимат точки, ще дадем всичко, което зависи от нас. Имахме време да разузнаем “Берое”, гледахме всичките им контролни срещи. Имат седем нови футболисти, с добри качества, отбор със солидно финансово обезпечаване, което им позволява да привличат по-класни играчи. В крайна сметка играта е футбол и аз се надявам “Етър” да даде всичко от себе си и да успеем да спечелим точки. Ние ако отиваме с наведени глави, ще сме предварително загубили мача”, добави Петко Петков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново