“Етър” се раздели с Калоян Митев

Публикувано на пн, 9 ян. 2023
169 четения

“Етър” се раздели с 19-годишния Калоян Митев, който по-рядко намираше място в основния състав. “Разделихме се с него, като му предложихме да премине в “Академик” (Свищов), където ще има възможност да играе редовно и да наблюдаваме развитието му. В крайна сметка той сам ще вземе решение за бъдещето си”, съобщиха от ръководството на клуба.
Калоян Митев е роден на 22 април 2003 година в Белене. Юноша е на “Етър”, бе основен футболист на дублиращия отбор, впоследствие бе част и от представителния тим. Играе на позицията ляв бек, като може да се справя и като крило.
Самият Калоян Митев обяви, че има няколко варианта за тимове от Трета лига, но желанието му е да продължи с професионалния футбол.
Дублиращият отбор на “Етър” започва подготовка днес с нов треньорски екип. През зимната пауза начело на тима застана директорът на школата Стефан Ангелов, на който играещ помощник-треньор ще бъде Иван Петков. На този етап все още не е обявен вторият играещ помощник- треньор.
Дублиращият отбор на “виолетовите” ще тренира основно на изкуствения терен “Трифон Иванов”, където ще играе и контролните си мачове. Първият е на 28 януари от 11:00 часа с “Лудогорец 3”. На 1 февруари “виолетовите” ще посрещнат от 18:30 ч. състава на “Янтра” (П. Тръмбеш), а на 4-ти – “Павликени”. На 11 февруари етръци срещат от 15 ч. “Севлиево”, на 12-и – “Черноломец” (Попово), а на 18-и “Белица” (Килифарево).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново