“Етър” се надява да потопи “моряците”

Публикувано на пт, 26 юли 2019
166 четения

Трети поред изключително труден мач предстои на “Етър” в новия сезон на елитната група. След мачовете с ЦСКА и “Левски”,в които завършиха наравно, “болярите” ще гостуват на “Черно море”. Мачът е на стадион “Тича” във Варна в събота от 18:45 часа.
“Моряците” стартираха с две впечатляващи победи – първо у дома над носителя на купата “Локо” (Пд), а после като гост и над ЦСКА. Тимът на Илиан Илиев е водач в класирането с пълен актив заедно с шампиона “Лудогорец”.
“Чака ни изключително труден мач, предупреди старши треньорът на “Етър” Росен Кирилов. – “Черно море” стартира с две победи, а във Варна винаги се играе трудно срещу “моряците”. Въпреки че ги напуснаха много играчи, Илиан Илиев за много кратко време успя да изгради много добър отбор. Ние ще се опитаме да намерим и използваме слабите им места и да победим.”
Кирилов заяви, че лесни мачове в елитната група по принцип няма. “Аз не деля мачовете на леки и трудни, няма леки противници. Всички мачове ще са ни трудни, срещу всеки един съперник. Всеки мач трябва да се изиграе на максимални обороти, за да може да се спечели. Успяхме да вземем точки срещу грандовете, надявам се и вярвам, че и във Варна ще направим добър мач и ще успеем да победим. В момента “Черно море” е един от най-добрите отбори у нас, но сме амбицирани да продължим с добрите изяви, да направим силен мач и ще търсим победата”, добави Росен Кирилов.
Играчите са възстановени физически и се готвят сериозно за мача. Треньорският щаб няма проблеми с контузени футболисти извън трайно отсъстващите. Наставникът сподели, че Милчо Ангелов и Христофор Хубчев до месец ще са в групата за мачовете.
Росен Кирилов ще разчита на същите 18 футболисти, както и преди седмица срещу “Левски”. Най-подходящите за титулярния състав ще определи преди самия мач.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново