“Етър” пуска в петък билетите за мача с “Локомотив” (Пд)

Публикувано на чт, 3 Окт. 2019
35 четения

В петък ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача на “Етър” срещу “Локомотив” (Пловдив). Срещата е в събота от 17:30 ч. на стадион “Ивайло”.
Билетите ще се продават на касата пред Спортния диспансер в петък от 15 до 19 ч., съобщи административният директор Страцимир Тинчев. Цената на талоните си остава 8 лева. В събота касата ще работи от 10 до 16:00 ч., а от този час ще бъдат отворени и останалите каси, включително и от южната страна за феновете на “Локомотив”.
Входовете на стадион “Ивайло” ще бъдат отворени от 16:00 ч. Както винаги, в деня на мача паркингът пред стадиона ще бъде освободен от автомобили.
Трима футболисти на “Етър” получиха повиквателни за националните отбори. Вратарят Христо Иванов отново бе извикан от Красимир Балъков в първия тим за предстоящите европейски квалификации срещу Черна гора (11 октомври) и Англия (14 октомври). Още двама национали има “Етър” в младежките гарнитури. Халфът Светослав Ковачев е извикан в тима на България U21, а защитникът Кольо Станев – в България U19.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново