“Етър” пуска календара преди първия официален мач с “Дунав”

Публикувано на чт, 14 Февр. 2019
190 четения

С календар за 2019 година ще зарадва феновете си великотърновският “Етър”. Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите направиха фотосесията на стадион “Ивайло”. От клуба нарочно не избързаха с направата на календара през декември, за да бъде завършена селекцията и съставът на “виолетовите” да бъде в актуалния си за тази година вид.
Намерението е календарът да бъде готов още до края на тази седмица и да бъде в продажба за първия мач срещу “Дунав” в неделя. “Календарът ще бъде с цена 2 лв. и ще бъде продаван и на касите за билети, така че всеки желаещ освен билет да може да си купи и него. Разбира се, календарът ще бъде продаван и след неделния мач”, съобщи административният директор на клуба Страцимир Тинчев.
Билетите за предстоящия мач ще бъдат пуснати в предварителна продажба в петък от 16:00 до 18:00 ч. на касата от северната страна на стадион “Ивайло” откъм Спортния диспансер. В събота продажбата на билети ще продължи от 10:00 до 15:00 ч. на същата каса.
В неделя касата ще отвори в 9:00 ч., а от 11:00 ч. ще работят всички три каси – две от северната и една от южната страна. На улица “Филип Тотю” билети ще си купуват феновете на гостуващия от Русе отбор, те ще бъдат настани в сектора за правостоящи от южната страна на стадиона. Входовете за публиката ще бъдат отворени в 11:00 часа.
Цената на билетите остава непроменена от есента – 8 лева за възрастни, 4 лева за ученици, пенсионери и студенти. Децата до 7-годишна възраст влизат безплатно, подрастващите до 18 г. с придружител. Съгласно законовите норми в България всеки привърженик, посещаващ футболни срещи и водещ със себе си малолетно или непълнолетно лице (под 18 години), е длъжен да попълни в два екземпляра декларация и предостави един от тях на охранителните органи на входа на стадиона. Образец на декларацията може да бъде изтеглен от сайта на клуба http://etarvt.bg, ще бъдат предоставяни и на касите.
“Нека хората да си носят документите за самоличност, пенсионерите и учениците – също съответните документи. Паркингът пред стадиона ще бъде затворен в неделя в 8:00 ч., призоваваме гражданите да преместят оттам автомобилите си. “Етър” ще разчита на подкрепата на своята публика и се надяваме да ги радва с представянето си”, обявиха от клуба.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново