“Етър” пуска билетите за мача, всеки може да се снима с паметния екип от 1974 г.

Публикувано на чт, 11 май 2023
125 четения

Поради големия интерес към предстоящия мач срещу “Струмска слава”, “Етър” пуска в предварителна продажба билетите за двубоя. Клубът излезе с призив към феновете да напълнят стадион “Ивайло”.
“Етър” е на две победи от мечтаното завръщане там, където му е мястото – в елита на българския футбол. Две победи ни гарантират завръщането в Първа лига и сме амбицирани всички заедно без отлагане да ги постигнем! Нека ги извървим заедно – отбор, треньори, ръководство и фенове. Първата крачка е в събота, 13 май, когато от 18:00 ч. на стадион “Ивайло” приемаме “Струмска слава” (Радомир). Обръщаме се към всички, които обичат и подкрепят “Етър”, с призив: да напълним стадион “Ивайло”! Заедно да преминем оставащите стъпки до целта. Бъдете 12-ият играч на “виолетовите” – така, както сте го правили винаги!”, обявиха от клуба.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба в петък, 12 март, от 16:00 до 19:00 ч. във фен магазина на клуба. Разбира се, ще се продават и в деня на мача.
Всеки, който си закупи билет във фен магазина, ще има уникалната възможност да се снима до паметния екип на “виолетовите” от мача с “Интер” (Милано) за Купата на УЕФА през 1974 г. Фланелката, носена тогава от Стефан Грозданов, бе откупена от италиански колекционери със средства, събрани от феновете. Тя вече е изложена във фен магазина на “Етър” срещу стадион “Ивайло”!
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново