“Етър” приема шампиона “Лудогорец”, новото ръководство призова за подкрепа

Публикувано на пт, 28 авг. 2020
130 четения

С ново ръководство и в търсене все още на старши треньор “Етър” приема деветкратния шампион на България “Лудогорец”. Мачът е в събота от 21:15 ч. на стадион “Ивайло”, а главен съдия е Волен Чинков.
В търсене на бъдещия старши треньор и в този мач тимът ще бъде воден от треньорите Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов. Халфът Божидар Кацаров пропуска двубоя, след като получи червен картон срещу “Монтана” и бе наказан за един мач. Опитният Здравко Илиев вече води редовни тренировки, но участието му в събота ще се решава в последния момент.
Новата клубна управа на “Етър” отправи призив към великотърновската футболна общественост за подкрепа в предстоящата среща срещу “Лудогорец”.
“Новоизбраният 7-членен Управителен съвет няма да губи време и да пести енергия в опита си бързо да преобърне хода на сезона за “виолетовите”, както и цялостната политика за развитие на футболния клуб, но календарът не може да забави своя ход и още в събота предстои предизвикателството “Етър” да посрещне шампиона “Лудогорец” на стадион “Ивайло”.
Всички сме убедени в огромната роля, която публиката на Велико Търново може да окаже върху представянето на отбора и отправяме искрен призив към феновете да напълнят стадиона и да застанат зад любимия клуб, както са го правили хиляди пъти досега. Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много. Клуб и публика са доказали това многократно в историята на великотърновския футбол.
Обединени можем да надскочим моментните трудности и да вдъхнем подкрепа на футболистите, за да разкрият истинските си възможности на терена и да постигнат позитивни резултати.
Нека стадион “Ивайло” отново е Митичната виолетова крепост, пред която всеки противник трепери!”, се казва в обръщението.
Билетите за мача между отборите на “Етър” и “Лудогорец” бяха пуснати в продажба. Днес те ще се продават от 15:00 до 19:00 ч., като цената на всички билети в предварителната продажба е по 7 лева. В деня на мача, събота, билетите ще се продават от 10:00 ч. до началото на мача, който е от 21:15 ч., като в този ден цената на билетите вече е 10 лева.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново